Email:
Indulásként küldhetsz nyugodtan képeket az elképzelt ruháról és oszd meg velünk légy szíves, hogy melyik képen mi tetszik az adott ruhából, írd le elképzeléseidet, hogy lássuk, mi az amire gondoltál, amit elképzeltél. Amennyiben elküldöd nekünk a mell-derék-csípő körméretedet vagy ruhaméretedet illetve magasságodat, szívesen küldünk számodra egy körülbelüli árajánlatot. A ruha teljesen pontos ára természetesen a ruha apróbb részleteinek egyeztetése után kalkulálható ki, mely a szalonunkban történő személyes megbeszélés során történik.
Személyes látogatás a szalonunkban, ruhapróba:
Szeretettel várunk szalonunkba, ahol családias, kedves, nyugodt, vidám környezetben rengeteg ruhát találsz és próbálhatsz. A ruha
Róbára bejelentkezés szükséges, melyet a 70/520 61 60-as számon vagy emailben, facebookon tudsz megtenni. A ruhapróba idején csak Veled foglalkozunk, más vendéget nem fogadunk a próbád idejében.
Meggyőzòdésünk, hogy egy menyasszonyi ruhapróbának nem egy karótnyelt hangulatban kell történnie! Persze biztosan nagy lesz az izgalom, de a ruhapróba legyen egy kellemes és vidám élmény, így azt javasoljuk, hogy csak annyi kísérőt hozz magaddal és csak olyanokat, akik véleményére feltétlenül adsz és akik valóban azt nézik, hogy az általad kiválasztott ruha neked jól áll-e, rajtad csinos-e, neked tetszik-e.
Mivel szalonunkban kizárólag az általunk tervezett és készített ruhák vannak, így azok kézzel fogható referenciaként is szolgálnak számodra! Meggyőződhetsz magas minőségükről és ami nagyon fontos, hogy az általunk használt anyagokat nem csupán anyagminták formájában tudjuk bemutatni, hanem különböző ruhákon láthatod őket a maguk valóságában.
Ez azért hihetetlenül fontos, mert hiába mutatnak számodra valahol egy anyagot csupán anyagminta formájában, valószínűleg nem tudod képzelni azt, hogy az adott anyag hogyan fog mutatni nagy felületen, vagy hogyan fog passzolni a bőröd színének tónusával, hajszíneddel, személyiségeddel.
A személyes látogatás alkalmával a másik fontos dolog, hogy megláthatjuk a testalkatodat, át tudjuk beszélni a ruhák próbálása közben, hogy pontosan mit képzeltél el és az elképzelt fazon egyáltalán előnyös lenne-e számodra, lehetőséged van próbálni olyan fazonú ruhát amilyet elképzeltél, megnézzük, hogy milyen amyagok és díszítések tetszenek és állnak jól neked, tudunk együtt ötletelni, gondolkodni, alternatívákat tudunk számodra ajánlani egy elképzelés megvalósítására, stb.
Bármilyen mérettel, testalkattal, magassággal, stílussal, elképzeléssel rendelkezel, nyugodtan bízhatsz abban, hogy a kívánalmaidat maximálisan szem előtt tartva fogunk megtervezni és megalkotni számodra egy olyan ruhát, mely kiemeli tested legelőnyösebb tulajdonságait, mely harmoniában lesz a stílusoddal, ezzel érjük el azt, hogy a ruha nem lesz számodra idegen és kitűnően fogod érezni magad benne. Célunk olyan ruha megalkotása számodra, melyben önmagad leszel!

Méretvétel:
A ruha részleteinek pontos egyeztetése és az árajánlat elfogadása után következik a méretvétel. Készülj fel……rengeteg méretet fogunk levenni rólad, még olyanokat is, melyekről eddig nem is volt tudomásod! 🙂 Mindezt a ruha legprecízebb kivitelezése érdekében tesszük, hiszen ha egy ruha precízen van megtervezve és kiszabva, ügy a végeredmény is a lehető legszebb lesz!
Mikorra és mennyi idő alatt készül el a ruhád:
Amennyiben ruhakészítésben gondolkodsz, érdemes mihamarabb felkeresned minket azért, hogy biztosan tudjunk számodra egyedi készítéses helyet biztosítani az időbeosztásunkban. Tudni kell azt, hogy szalonunk egy adott szezonban csak meghatározott mennyiségű egyedi menyasszonyi ruha készítését tudja vállalni. Ennek oka az, hogy szalonunk üzletpolitikájával összeegyeztethetetlen az, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. Az egyedi menyasszonyi ruha készítés szalonunk zászlóshajója, rengeteg menyasszonyak készítünk egyedi ruhát. Kizárólag annyi számú egyedi készítéses ruhát tudunk vállalni, ahány ruhát a szalonunkhoz méltó magas színvonalon el tudunk készíteni.
Így ha még nincs is meg a legkonkrétabb elképzelésed a ruhádról, de már tudod azt, hogy velünk szeretnéd elkészíttetni ruhádat, akkor keress minket, kalkulálunk egy körülbelüli árajánlatot számodra és ha az megfelelő számodra, akkor érdemes mihamarabb lefixálni a helyedet, hogy le ne csússz az egyedi készítésről, a ruhád pontos részleteit pedig akár később is egyeztethetjük.
A ruhád elkészülésének idejét több dolog is befolyásolhatja, többek között az, hogy mikor fixáljuk le a helyedet, pontosan milyen ruhát készítünk számodra, mikorra szeretnéd, hogy elkészüljön, az időbeosztásunk alapján mikorra rudjuk vállalni, stb. De egy biztos: ha a helyed már fix, akkor a ruhád ha törik-ha szakad, mindenképpen időben elkészül.
A méretvétel után általában 2-3 próbára van szükség, melyek alkalmával a kisebb alakításokat nézzük meg, hogy szükségesek-e, illetve beállítjuk a ruhád nagyon pontos hosszát az esküvődön viselendő cipőd sarokmagasságához. Ez nagyon fontos mozzanat, hiszen a ruhád nem lehet se túl rövid, sem pedig túl hosszú, tökéletesnek kell lennie.
A ruhád így az esküvőd előtti 3-4 hétben már próbálható és a kisebb alakításokra is marad elég idő. Sokkal hamarabb azért nem szoktuk ezeket elvégezni, mert ha kisebb súlyvesztés, vagy éppen kisebb súlygyarapodás áll be az utolsó időszakban, akkor ahhoz tudjuk igazítani a kisebb alakításokat, így a ruhád biztosan a lehető legcsinosabb lesz!