Gondolj bele, szerinted mit néz meg mindenki legelőször egy esküvőn? Természetesen a menyasszonyt és a menyasszonyi ruhát! A menyasszonyi ruha éppen ezért kulcsfontosságú szereplője egy esküvőnek. Nem titok, hogy minden menyasszony szeretne olyan ruhában férjhez menni, melyet meglátva a vendégeknek – és persze elsősorban a vőlegénynek – leesik az álla! Ez a legfontosabb küldetése a menyasszonyi ruhának. A mi küldetésünk pedig az, hogy Te is átérezhesd ezt!

A kívánt hatás elérésének alapkövei az egyediség és a minőség. Szalonunk mindkettőt egyszerre nyújtja!

Vőlegényednek, rokonaidnak a Te lényed, önmagad vagy egyedi. A menyasszonyi ruha kiválasztásánál pontosan ezt az egyediséget kell kiemelni a kívánt hatás eléréséhez.

Legyen bármilyen az elképzelésed, a stílusod, az alakod, bízhatsz benne, hogy több éves menyasszonyi ruha-készítési, tervezési tapasztalatunkkal biztosan megtaláljuk számodra a legelőnyösebb menyasszonyi ruhát!

Amennyiben felmerült benned az, hogy menyasszonyi vagy éppen menyecske ruhádat készíttetni szeretnéd velünk, a következő információk biztosan hasznosak lesznek számodra.
Szalonunk kizárólag szakszerűen megtervezett és szakmai tudással, maximális lelkiismerettel és odaadással készített ruhákat kínál számodra, hiszen jól tudjuk, hogy az esküvődlesz életed egyik legfontosabb napja és nekünk az a dolgunk és célunk, hogy kompromisszumok nélkül a legjobb formádat hozd azon a napon!
Több éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött tervezzük- és valósítjuk meg az általad elképzelt ruhát, így biztos lehetsz benne, hogy a ruhád minőségi anyagokból, csipkékből, minőségi gyöngyök és kristályok felhasználásával készül oly módon, ahogyan az Hozzád és szalonunkhoz méltó!

Szalonunk nem a piacon legolcsóbban fellelhető alapanyagokkal dolgozik, így áraink sem a legalacsonyabbak, viszont azt Te is tudod, hogy például silány és olcsó, függönyökhöz való csipkéből igényes menyasszonyi ruha nem készíthető! Földön járó árakkal dolgozunk, áraink ruháink ár-érték-minőség arányát tekintve a menyasszonyaink visszajelzései alapján kedvezőek. Ha az elképzelt ruhára valakitől a miénknél alacsonyabb árajánlatot kapsz, akkor mindenképpen érdemes utána járnod annak, hogy az illető tud-e nagy mennyiségű referencia ruhát mutatni neked élőben, meg tudod-e nézni nála az alapanyagokat nem csupán anyagminta formájában, meg tudsz-e győződni személyesen arról, hogy az illető milyen színvonalú munkát ad ki a kezéből és munkájára vállal-e garanciát… Mi vállalunk, ugyanis mi a ruhádat akkor tekintjük elkészültnek, ha Te arra rábólintasz, hogy igen, ez az amit szerettem volna!

Mi a voksunkat a csalódásmentes, igényes és egyedi menyasszonyi ruha készítés mellett tettük le, az általunk készített ruhában emelt fővel, büszkén és magabiztosan, igazi dívaként jelenhetsz meg!